QUI SOM L'AMPA?

L'AMPA és dirigida per la seva Junta Directiva. La Junta actual està formada per :

 

President : Rodrigo Pellicer 

Tresorera: Gemma Fernández de Retana

Secretària: Emma de las Heras

Vocals: Chantal Matallana i Jordi Egea

 

 

Com ens organitzem?

 

Anualment es convoca una Assemblea General Ordinària, que aprova les grans línies d’actuació per a l’any següent, inclòs el pressupost anual.

 

L’Assemblea escull la Junta Directiva per un període de 2 anys (tal i com estipulen els estatuts). Segons marquen els estatuts la Junta Directiva de la nostra AMPA la composen, com a mínim, un/a president/a, un/a sotspresident/a, un/a tresorer/a i un/a secretari/a.

 

La Junta Directiva s’organitza en Comissions de treball, on hi col·laboren de manera voluntària els pares i mares dels i les alumnes de l'escola, que inverteixen hores i esforços d’una manera altruïsta per tal d’oferir serveis a les famílies associades als preus més econòmics possibles..
   

El dia a dia de l’AMPA s’organitza en el treball autònom de les comissions i de la Junta, on la pròpia Junta vetlla per la transversalitat de les nostres actuacions, i per a un contacte continuat amb l’equip directiu de l’escola.

 

Les reunions de la Junta Directiva s’obren a la participació de totes les comissions i de totes les persones associades, per tal de procurar un espai periòdic mensual per a la posta en comú de totes les informacions i el foment de la fluïdesa de comunicació.

 

Resultats eleccions Consell Escolar 2018

Us informem que el procés de votacions al consell escolar ha finalitzat sense incidències i que s'han emès 60 vots pel sector pares i mares.

Com a resultat de les votacions del sector pares i mares, els resultats han estat els següents:

  • David P. S 39 vots
  • Sandra Cristina C.G 36 vots
  • Irene B. A 18 vots

Com a conseqüència, els dos candidats/des més votats es proclamen representants del sector del consell escolar.

 

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació!