EXTRAESCOLARS

Les activitats extraescolars aporten sentiment de comunitat educativa, complementen l’educació si aquesta l’entenem com a integral, educació de la persona. Són activitats motivadores i aporten coneixements, habilitats, sensacions i emocions enriquidores que ens ajuden a créixer i a madurar.

 

L’escola i l’AMPA estem d’acord en que els alumnes de P3  necessiten estabilitzar-se i descansar en acabar l’escola, per aquesta raó es limita  a una les activitats extraescolars a les quals pot inscriure’s un alumne d’aquest  nivell.

 

Actualment les extraescolars les gestiona l'empresa Somriures. Per qualsevol consulta que volgueu fer, no dubteu en posar-vos en contacte amb ells al correu somriuresperezsala@gmail.com o trucant al telèfon 656 98 03 90

 

EXTRAESCOLARS CURS 2019-2020

15 de març de 2019 

Després de la votació que es va fer el dia 5 de març, l'empresa que durà a terme el projecte d'extraescolars i acollides durant el curs 2019/20 serà Naïfar.

 

Podeu veure el seu projecte al web http://www.naifar.com/

 

Moltes gràcies a tots/es per la vostra col·laboració

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS DEFINITIVES PEL CURS 2018/19

Somriures us informa que un cop finalitzat el període de preinscripció per les extraescolars d'enguany, les activitats que es realitzaran a partir de l'1 d'Octubre seran:

  • Ari Dance Infantil
  • Ssstrepits
  • Escacs

Per tant, la resta d'extraescolars que s'oferien queden anul·lades per manca d'infants. 

La descripció de cada una d'aquestes activitats es detalla en el document adjunt:

Descarga
Descripció de les activitats extraescolars pel curs 2018-19
Descripció activitats extraescolars curs
Documento Adobe Acrobat 650.0 KB

Tota la informació més concreta i ampliada, inclosos els preus, del servei d'extraescolars la podreu trobar en el següent document adjunt:

Descarga
Informació general i condicions del servei d'acollides i extraescolars pel curs 2018-19
Informació general i condicions del serv
Documento Adobe Acrobat 488.6 KB